Informatie

De fotoshoots die ik aanbied doe ik het liefst op buitenlocaties, ik ben wel in het bezit van een studio.
Buitenlocaties geven vaak hele sfeervolle foto’s met veel variatie in achtergronden en composities.
Een nadeel van buitenlocaties is, dat ik afhankelijk ben van de weersomstandigheden!
Doordat ik een goede regenhoes bezit voor mijn camera hoeft een afspraak niet direct verzet te worden.

Als blijkt dat op de afgesproken dag/tijdstip het weer het echt laat afweten, kan de afspraak natuurlijk altijd verplaatst worden.


Wat kunt u van mij verwachten?


Tijdens het fotograferen ben ik erg geduldig. Ik probeer de momenten op de mooist mogelijke manier vast te leggen. Soms gaat daar best wat tijd in zitten en soms is dit zo gebeurd. In ieder geval neem ik genoeg tijd om ervoor te zorgen dat we allebei tevreden zijn over de resultaten.
Ook vind ik het belangrijk dat iedereen zich tijdens een fotoshoot op zijn/haar gemak voelt en lekker zichzelf kan zijn! Een fotoshoot hoort een leuke, gezellige en mooie ervaring te zijn! Spanning, irritatie en frustratie zijn tijdens een fotoshoot totaal niet gewenst en daarom handel ik dus altijd vriendelijk, professioneel en probeer ik alles zo fijn en soepel mogelijk te laten verlopen.
Bij een fotoshoot mag je natuurlijk aangeven hoe je iets graag zou willen en wat je mooi vindt. Natuurlijk houd ik hier tijdens het fotograferen rekening mee zodat je precies krijgt wat je wilt!

Bel

Als u op deze pagina niet kan vinden wat u zoekt, klik dan op één van de menu’s die onder het kopje “informatie” staan.