Dieren fotografie

De voorbereidingen:
Van tevoren kiezen we samen een geschikte dag, tijdstip en locatie waar we de foto’s gaan maken. Dit kan natuurlijk ook bij u thuis of in uw tuin zijn, zodat het dier in zijn/haar vertrouwde omgeving is.
Als deze dag eenmaal aangebroken is, dan is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat alles gedaan is qua verzorging van het dier en uzelf. Op deze manier kunnen we zo snel mogelijk beginnen met foto’s maken.
Zorg er bijvoorbeeld voor dat het dier netjes geborsteld, getrimd of gewassen is.
Denk er goed over na of u iets bij het dier op de foto wilt hebben. Een speciale halsband bij een hond of een favoriet speeltje van uw kat kunnen foto’s net iets anders maken. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een favoriet mandje, kleedje of kussentje.
Als u zelf bij uw dier op de foto wilt, houdt dan ook rekening met uw eigen kleding.
Het is altijd handig om een extra persoon bij de shoot te vragen, om bijvoorbeeld het dier zijn/haar aandacht te trekken.

Tijdens de shoot:
Het is belangrijk dat het dier zich op zijn/haar gemak voelt. De beste manier om de mooiste foto’s te krijgen is om het dier in het begin gewoon zijn/haar ”gang” te laten gaan. Vaak krijg je dan al foto’s van hoe het dier echt is. Hierna kunnen we altijd proberen om dingen te vragen van het dier, zoals spelen met een speeltje/in een mandje liggen/lopen over een muurtje/zitten op een kleedje etc. Als het dier nog een bepaald kunstje kan, is dit natuurlijk ook leuk om vast te leggen.

De tarieven:
*€60 Voor 1 of meerdere dieren.
*€30 Studiotoeslag
Exclusief reiskosten, bedragen dienen vooraf of tijdens te worden voldaan!

Na de shoot:
Van alle gemaakte foto’s maak ik een selectie van de beste foto’s per dier. Deze foto’s bewerk ik na waar nodig is.
De hoeveelheid kan variëren van 30 tot 50 foto’s. Deze foto’s worden via internet op hoge resolutie en zonder logo verzonden. Wilt u de foto’s liever op een usb?
 Of wilt u gelijk een afdruk of uitvergroting laten maken? dan kunt u voor een nabestelling kiezen.